Karlebo Spejderne består af cirka 40 aktive spejdere fra lokalsamfundet i Karlebo og omegn. Spejderne mødes 2-3 gange om måneden .

Gruppen tager også på spændende ture og har én uges sommerlejr i skoleferien. Godt kammeratskab og friluftsliv er rammerne for Møllegruppen. Nærmiljøet, naturen og aktiviteter ved Uglers Hytte i Kirkelte Hegn og i vintermånederne i Børnekulturhuset i Karlebo Landsby.

Møllegruppen så dagens lys 1. marts 1996. Forud lå et stort arbejde fra en ivrig og initiativrig forældregruppe fra lokalsamfundet omkring Karlebo.

Med støtte fra korpskontoret, fra divisionsledelsen i Øresund division og ikke mindst en anden lokal spejdergruppe 1. Kokkedal kom spejderarbejdet i gang. En gruppe forældre trak i spejderuniform og fik en oplæring som spejderledere gennem DDS s kurser. Efter et år som sattelitgruppe under 1. Kokkedal kunne Møllegruppen stå på egne ben med egen gruppestyrelse. I begyndelsen arbejdede alle spejdere sammen på tværs af alder, og efterhånden blev de enkelte grene skabt. Mikroer, minier og juniorer med hver sin leder stab. I Møllegruppen findes stadig spejdere som var med helt fra den spæde start.

 

Kontingent

Medlemskontingent koster 500 kr og forfalder 2 gange om året 15 september og 15 marts. Indbetaling sker på konto nr. 7630-7502781

 

Her finder du os:

Vi hører hjemme i Karlebos kulturhus, Karlebovej 8, 2980 Kokkedal.
Huset ligger bag ved Karlebo Skole. 

 

Hvornår mødes vi:
Tjek under kalender for nærmere dato.

 

Indmeldelse:
Ønsker du at melde dig ind i Karlebo Spejderne er du meget velkommen til at kontakte en af vores ledere - se under ledere. Du kan også tjekke vores kalender og møde op til næste møde - du er meget velkommen.

Her finder du Karlebospejderne

Her finder du Karlebospejderne